VWR Wintervergadering – Call for workshop en PhD presentaties

by admin on september 22, 2016

De Wintervergadering van de Vereniging voor Wijsbegeerte van het Recht (VWR) vindt plaats op 3 februari 2017. Gastheer deze keer is de sectie Rechtstheorie van het Departement Rechtsgeleerdheid, Universiteit Utrecht.

Call for Workshops
De opzet van de Windervergadering is aan de leden zelf. U bent uitgenodigd om een voorstel voor een workshop in te dienen over een relevant rechtsfilosofisch thema, op het gebied van onderzoek of onderwijs. Een workshop kan bijvoorbeeld bestaan uit een aantal presentaties of een ronde-tafeldiscussie. De vorm is aan u. Indien u een voorstel wilt indienen dan kunt u dit tot uiterlijk 1 december te doen door te mailen naar zowel Bald de Vries (u.devries@uu.nl) als Elaine Mak (e.mak@uu.nl)

Call for PhD presentations
Zoals elke Wintervergadering van de Vereniging voor Wijsbegeerte van het Recht (VWR), nodigen wij ook dit keer Aio’s uit om een presentatie te geven over hun onderzoek. Elke presentatie wordt gevolgd door een referaat ten einde discussie en debat op gang te brengen.
Aio’s die promotieonderzoek doen op het gebied van de rechtsfilosofie en rechtstheorie kunnen een abstract indien (en suggesties voor referenten) door vóór 1 december te mailen naar zowel Bald de Vries (u.devries@uu.nl) ) als Elaine Mak (e.mak@uu.nl). Plekken zijn beperkt en indien nodig maken wij een selectie uit de ingediende abstracts.

Deze post is ook beschikbaar in: Engels

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: